Training & awareness

Train en controleer het bewustzijn van uw personeel

Training & awareness

Sander Abbas

Security Consultant

Neem Contact Op

Het is belangrijk uw medewerkers te trainen om goed om te gaan met informatiebeveiliging en het bewustzijn hiervan te testen. Wij geven trainingen om uw personeel wegwijs te maken in de wereld van informatie en technologie. Een onderdeel hiervan is phishing. Wilt u testen of uw organisatie vatbaar is voor phishing? Laat dan een phishingcampagne uitvoeren.

Trainingen en awareness:
Awarenesstraining
Phishingcampagne

Awarenesstraining

Een awarenesstraining gaat om het creëren van bewustzijn. Dit is belangrijk omdat mensen vaak de zwakste schakel vormen in informatiebeveiliging. Maar welke dreigingen zijn er? En wat moet u doen als u ermee geconfronteerd wordt? In onze training leren wij uw werknemers zich weerbaar maken in de wereld van informatie en technologie.

Awarenesstraining

Phishingcampagne

Met een phishingcampagne test u hoe kwetsbaar uw organisatie is voor phishing. Vaak wordt er een situatie gecreëerd die lijkt op een werkelijke van uw bedrijf, zoals een inlogpagina, die bijvoorbeeld via mail naar uw personeelsbestand wordt verspreid. Wij leggen in dit proces geen gevoelige data vast, maar zijn hiermee wel in staat u een overzicht te geven van de impact die phishing kan hebben op uw organisatie.

Phishingcampagne