Security Scans

Security Scans

Wilbert Hilhorst

Security Consultant

Neem Contact Op

Breng de belangrijkste beveiligingsrisico’s voor uw organisatie in kaart. Met onze gratis Cyber Security Scan bieden we een totaaloverzicht van de grootste dreigingen voor uw organisatie. Wilt u liever een IT-systeem controleren op kwetsbaarheden? Laat onze ethische hackers dan een penetratietest uitvoeren.

Cyber Security Scan (gratis)

Benieuwd naar de beveiligingsrisico’s voor uw organisatie? Middels een Cyber Security Scan brengen wij de dreigingen voor uw organisatie in kaart. U ontvangt een rapport met een overzicht van uw bedrijfsactiviteiten en welke het meest kwetsbaar zijn.

Heeft u verdere hulp nodig deze risico’s te mitigeren? Dan stellen wij voor een scherp tarief een strategisch adviesplan op.

Cyber Security Scan

Penetratietest

Met een penetratietest laat u een ethisch hacker controleren of er beveiligingsrisico’s zijn in door u gebruikte of ontwikkelde software. Maakt uw bedrijf software? Laat dan een penetratietest uitvoeren om te zien of deze software veilig is. Wilt u controleren of uw bedrijfsinformatie en processen kwetsbaar zijn voor hackers? Laat onze ethische hackers onderzoeken wat de zwakke plekken van uw organisatie zijn.

Penetratietest

Phishingcampagne

Met een phishingcampagne test u hoe kwetsbaar uw organisatie is voor phishing. Vaak wordt er een situatie gecreëerd die lijkt op een werkelijke van uw bedrijf, zoals een inlogpagina, die bijvoorbeeld via mail naar uw personeelsbestand wordt verspreid. Wij leggen in dit proces geen gevoelige data vast, maar zijn hiermee wel in staat u een overzicht te geven van de impact die phishing kan hebben op uw organisatie.

Phishingcampagne