Cyber Security Scan

Ontdek welke risico’s uw organisatie loopt.

Cyber Security Scan

Wilbert Hilhorst

Security Consultant

Neem Contact Op

U wilt weten welke risico’s uw organisatie loopt. Wij zoeken dit voor u uit, zonder kosten. Met onze gratis Cyber Security Scan controleren onze Security Officers uw organisatie op kwetsbaarheden. Wij maken een analyse van uw bedrijfsactiviteiten om te zien wat de grootste dreigingen zijn. Heeft u verdere hulp nodig deze risico’s te mitigeren? Vraag dan een offerte op voor het opstellen van een strategisch adviesplan.

Gratis Cyber Security Scan aanvragen

Cyber Security Scan (Gratis)

Benieuwd naar de beveiligingsrisico’s voor uw organisatie? Middels onze Cyber Security Scan brengen wij de dreigingen voor uw organisatie in kaart. U ontvangt een rapport met een overzicht van risico’s en waar voor uw organisatie de grootste mogelijkheden voor verbetering liggen.” We kijken hierbij naar uw techniek, personeel en processen.

Wat zijn veelvoorkomende beveiligingsrisico’s?

De praktijk leert dat bedrijven vaak niet weten welke risico’s voor hen van toepassing zijn. Voorbeelden van veelvoorkomende risico’s waar vaak te weinig maatregelen voor worden getroffen zijn:

  • Een werknemer die uit dienst treedt
  • Niet op de hoogte zijn van (privacy)wetgeving die van toepassing is op organisatie
  • Informatie(systemen) delen met een leverancier
  • Werklaptops laten repareren zonder te resetten
  • Onversleuteld berichten sturen naar personen buiten de organisatie
1500

In totaal hebben onze consultants meer dan 1500 Security Audits uitgevoerd

Strategisch adviesplan

De risico’s voor uw organisatie verkleinen? Dan helpen we u verder met een Strategisch Adviesplan. Aan de hand van het rapport met beveiligingsrisico’s stellen we een plan op om de risico’s te verkleinen. Nadat u de maatregelen uit het Strategisch Adviesplan heeft uitgevoerd, komt een van onze Security Officers controleren of deze goed zijn uitgevoerd en de lopende risico’s daadwerkelijk zijn verkleind.

Subsidie MKB Gemeente Groningen
Bent u mkb-ondernemer met een fysiek kantoor in Groningen en heeft u niet meer dan 250 medewerkers in loondienst? Dan komt u in aanmerking voor de Subsidie voor maatwerkadvies MKB, waardoor 50% van de kosten van de Strategisch Adviesplan worden vergoed.